Βελτιώνεται ο καιρός – Βροχές στο βόρειο Αιγαίο και τα ορεινά - iefimerida.gr

Βελτιώνεται ο καιρός – Βροχές στο βόρειο Αιγαίο και τα ορεινά

Βελτιώνεται ο καιρός – Βροχές στο βόρειο Αιγαίο και τα ορεινά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλό καιρό θα έχουν οι περισσότερες περιοχές της χώρας την Τρίτη. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας, αναμένονται μόνο πρόσκαιρες βροχές στο Βόρειο Αιγαίο και σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα, Από 19 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο ασθενείς, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, αναφέρει η πρόβλεψη για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουνβορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, με σημαντική ενίσχυση το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ