Οι πιπεριές ήταν «γεμιστές» – Συνελήφθη 55χρονος που έκρυβε στα λαχανικά ηρωίνη - iefimerida.gr

Οι πιπεριές ήταν «γεμιστές» – Συνελήφθη 55χρονος που έκρυβε στα λαχανικά ηρωίνη

Οι πιπεριές ήταν «γεμιστές» – Συνελήφθη 55χρονος που έκρυβε στα λαχανικά ηρωίνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν ιδιαίτερα επινοητικό 55χρονο συνέλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα. Οπως διαπίστωσαν οι αρχές, ο άνδρας έκρυβε ηρωίνη μέσα σε πιπεριές.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψή του έπειτα από πληροφορίες που είχαν. Σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος και σε αυτό εντόπισαν ένα δέμα με πιπεριές, το οποίο είχε παραλάβει λίγες ώρες νωρίτερα από ασυνόδευτη μεταφορική αποστολή του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Oπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πιπεριές περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 32,2 γραμμαρίων. Ο 55χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και του Ανακριτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ