Αυτός είναι ο παγιδευμένος φάκελος που έλαβε ο δικαστικός στο Χολαργό [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο παγιδευμένος φάκελος που έλαβε ο δικαστικός στο Χολαργό [εικόνες]

Αυτός είναι ο παγιδευμένος φάκελος που έλαβε ο δικαστικός στο Χολαργό [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για την έκρηξη παγιδευμένου φακέλου με άρωμα τρομοκρατίας που έγινε στην πολυκατοικία που διαμένει δικαστικός λειτουργός, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με υποθέσεις τέτοιας φύσεως. Η αντιτρομοκρατική έχει στα χέρια της το φάκελο και μελετά τα στοιχεία.

Το αυτοκόλλητο της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Γιατροί χωρίς σύνορα», που υπάρχει στη θέση του αποστολέα στον επίμαχο φάκελο προφανώς και δεν έβαλε σε υποψίες τη γειτόνισσα του δικαστικού λειτουργού, που κρατούσε την αλληλογραφία του όσο εκείνος έλειπε σε διακοπές. Ευτυχώς, ο ίδιος- όταν του τον παρέδωσε- τον θεώρησε ύποπτο- τον πέταξε στο έδαφος και έτσι έγινε η έκρηξη, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Το πρώτο που ερευνούν οι αρχές είναι από πού εστάλη ο φάκελος. Από την πρώτη στιγμή έχει σημάνει συναγερμός στην αντιτρομοκρατική, καθώς όπως αναφέρουν αρμόδιοι αξιωματικοί, η υπόθεση είναι πανομοιότυπη με αντίστοιχες επιθέσεις που έχουν γίνει από τη συνεργασία FAI-Πυρήνες της Φωτιάς.

Αυτός είναι ο παγιδευμένος φάκελος που έλαβε ο δικαστικός στο Χολαργό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτός είναι ο παγιδευμένος φάκελος που έλαβε ο δικαστικός στο Χολαργό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ