Το ΝΑΤΟ πιέζει για χτύπημα στη Συρία - Χρειάζεται «αυστηρή απάντηση» λέει ο γ.γ. της Συμμαχίας - iefimerida.gr

Το ΝΑΤΟ πιέζει για χτύπημα στη Συρία - Χρειάζεται «αυστηρή απάντηση» λέει ο γ.γ. της Συμμαχίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της διεθνούς στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία τάχθηκε ανοικτά σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν, πιέζοντας τη διεθνή κοινότητα να στείλει μία «αυστηρή απάντηση» στο καθεστώς του Άσαντ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο γ.γ. της Συμμαχίας τονισε την ανάγκη να δοθεί μια αυστηρή απάντηση από τη διεθνή κοινότητα , με το επιχείρημα ότι «δεν μπορούν να αγνοηθούν αυτές οι φοβερές πράξεις, που στοίχισαν τη ζωή εκατοντάδων ανδρών, γυναικών και παιδιών».

«Νομίζω πως υπάρχει συμφωνία ότι χρειαζόμαστε μια αυστηρή διεθνή αντίδραση ώστε να αποτραπεί η χρήση χημικών όπλων στο μέλλον» πρόσθεσε, προειδοποιώντας πως «αν μείνουμε άπραγοι και δεν αντιδράσουμε θα στείλουμε ένα επικίνδυνο μήνυμα στους δικτάτορες σε όλο τον κόσμο».

Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ δήλωσε τέλος πεπεισμένος πως η συριακή κυβέρνηση ευθύνεται για την επίθεση με χημικά όπλα σε προάστιο της Δαμασκού .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ