Αποτρόπαιο έγκλημα στην Κίνα: Γυναίκα σκότωσε τον άντρα της και μαγείρεψε το πτώμα του στη χύτρα - iefimerida.gr

Αποτρόπαιο έγκλημα στην Κίνα: Γυναίκα σκότωσε τον άντρα της και μαγείρεψε το πτώμα του στη χύτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μίσος δίχως όριο γνώρισε ένας άντρας στην Κίνα από τη σύζυγό του, σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που σόκαρε τη χώρα τις τελευταίες μέρες.

Η γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν γνωστοποιήθηκαν, βασάνισε μέχρι θανάτου τον σύζυγό της για τρεις ολόκληρες ημέρες και για να καλύψει τα ίχνη της, μαγείρεψε το πτώμα του με χύτρα ταχύτητας στη κουζίνα του σπιτιού της.

Όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο Anhui News, η γυναίκα βασάνισε τον σύζυγό της χτυπώντας τον και αφήνοντας τον χωρίς τροφή και νερό.

Για να καλύψει το έγκλημα αποφάσισε να εξαφανίσει το πτώμα. Αποφάσισε λοιπόν να τον τεμαχίσει με ένα πριόνι και στη συνέχεια να τον βράσει σε μια χύτρα.

Η γυναίκα φαίνεται πως δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος της πράξης της και παραδόθηκε στις αρχές όπου και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά τόσο την ίδια, όσο και την ανήλικη κόρη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ