Τα γραφεία του κόμματός του στην οδό Αμερικής εγκαινιάζει την Τρίτη, 3η Σεπτέβρη, ο Ανδρέας Λοβέρδος - iefimerida.gr

Τα γραφεία του κόμματός του στην οδό Αμερικής εγκαινιάζει την Τρίτη, 3η Σεπτέβρη, ο Ανδρέας Λοβέρδος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γραφεία του κόμματός του «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» στην οδό Αμερικής, εγκαινιάζει το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις του νέου πολιτικού σχηματισμού για την αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά και για τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα επέλεξε συμβολικά για τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματός του την 3η Σεπτέμβρη, την ημέρα, όπως έχει επισημάνει, «που το 1843 η Ελλάδα απέκτησε Σύνταγμα και το 1974 ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου».

«Δίνοντας νόημα στη διπλή επέτειο, για τη Δημοκρατική πορεία της χώρας αλλά και της δημοκρατικής παράταξης,ο Ανδρέας Λοβέρδος θα καταθέσει τις προτάσεις του κόμματος για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η Γ´ Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να παραχωρήσει τη θέση της στην Δ´ Ελληνική Δημοκρατία. Για να γίνει, όμως, αυτό χρειαζόμαστε μια αλλαγή του Συντάγματος με επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και του πολίτη, που αφορούν τη Διοίκηση και τη Δικαιοσύνη ως βασικούς μοχλούς της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης. Σε αυτή την προσπάθεια θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ως Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση για τα εγκαίνια των γραφείων στην οδό Αμερικής.

Στο κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου συσπειρώνονται αρκετά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ μεταξύ των συνομιλητών του φέρεται να είναι και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ