Στο γάμο του εγγονού του δικτάτορα του Καζακστάν τραγούδησε ο Κάνιε Γουέστ [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο γάμο του εγγονού του δικτάτορα του Καζακστάν τραγούδησε ο Κάνιε Γουέστ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

3 εκ. δολάρια για μια εμφάνιση φαίνεται να πληρώθηκε ο Κάνιε Γουέστ που ταξίδεψε ως το Αλμάτι, την πρωτεύουσα του Καζακστάν, προκειμένου να τραγουδήσει στο γάμο του προέδρου Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε το κουτσομπολίστικο δίκτυο TMZ που βρήκε στο instagram ένα βίντεο από καλεσμένο στο γάμο το οποίο δείχνει τον πολυπλατινένιο τραγουδιστή να ανεβαίνει στη σκηνή του Hotel Royal Tulip στο Αλμάτι και να τραγουδάει μια επιλογή από επιτυχίες του.

Προσθέτοντας πως ο Κάνιε δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποδεχθεί την πρόσκληση και να βγάλει μια χαρά μεροκάματο, σε αντίθεση π.χ. με τον Στίνγκ ο οποίος το 2011 αρνήθηκε να εμφανισθεί σε προγραμματισμένη συναυλία του στο Καζακστάν δηλώνοντας την συμπαράστασή του στο αγώνα των εργαζόμενων στις πετρελαιοπηγές, τα ανθρώπινα δικαιώματα των οποίων δήλωνε ότι καταπατούνται βάναυσα.

Στο γάμο του εγγονού του δικτάτορα του Καζακστάν τραγούδησε ο Κάνιε Γουέστ [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ