«Νυστέρι δεν θα βάλω ποτέ-Φεύγει ενέργεια από τα τσάκρα», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου - iefimerida.gr

«Νυστέρι δεν θα βάλω ποτέ-Φεύγει ενέργεια από τα τσάκρα», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις πλαστικές επεμβάσεις (που δεν κάνει) και την απιστία (που πλέον συγχωρεί) μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξη που έδωσε σε Κυπριακό περιοδικό.

«Νυστέρι δεν θέλω να βάλω ποτέ! Θεωρώ μεγάλο λάθος το να "κόβεσαι" γενικά - είναι λόγος να φύγει από τα τσάκρα η ενέργειά σου. Δεν πρέπει να δημιουργείς τέτοιου τύπου "τομές" στο σώμα - άλλο το να κάνω μία εγχείρηση επειδή, για παράδειγμα, έχει πρόβλημα η χολή μου. Αλλά, για την εμφάνισή μου, δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Και επίσης, έχω μεγάλο πρόβλημα με τη νάρκωση. Σκέψου ότι δεν έκανα ούτε επισκληρίδιο για να γεννήσω - έκανα δύο γέννες με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο. Και αυτό προέρχεται από την εφηβική μου ηλικία, όταν χρειάστηκε να κάνω εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας που δεν ξυπνούσα και χρειάστηκε να μου δώσουν αντίδοτα. Από τότε μου είπαν ρητά ότι θα πρέπει να προσέχω τη νάρκωση». Αυτό δήλωσ4ε η δημοφιλής παρουσιάστρια στο Down Town Κύπρου.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν θα συγχωρούσε μια ενδεχόμενη απιστία του συζύγου της, «Αν μου το ρωτούσες αυτό πριν από 10 χρόνια, μπορεί να σου απαντούσα πολύ απόλυτα "όχι!". Αλλά δεν είναι αυτό το παν».

Τέλος, όσον αφορά το πως αντιμετωπίζει το φλερτ των επίμονων θαυμαστών, επισήμανε πως «Φυσικά και κολακεύομαι. Τι θα πω; "Βρε, άι στο διάολο από δω πέρα;" (...) Όταν δεν ρίχνεις ξυλαράκια στη φωτιά, τότε η φωτιά θα σβήσει κάποια στιγμή από μόνη της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ