Σερβιτόρος στη Μύκονο έγινε ο κορυφαίος Έλληνας μοντέλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σερβιτόρος στη Μύκονο έγινε ο κορυφαίος Έλληνας μοντέλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε beach restaurant στην παραλία της Φτελιάς βρήκε δουλειά για το καλοκαίρι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, γνωστός από τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου και τις συνεργασίες του στο εξωτερικό με κορυφαίους οίκους μόδας.

Την πρόταση του φίλου του και επιχειρηματία Νεκτάριου Νικολόπουλου αποδέχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι να εκτελεί χρέη σερβιτόρου στο γνωστό beach restaurant στην παραλία της Φτελιάς.

Σερβιτόρος στη Μύκονο έγινε ο κορυφαίος Έλληνας μοντέλο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με σχετικό δημοσίευμα της Real News που περιλαμβάνει και φωτογραφίες που δείχνουν τον πιο γνωστό Έλληνα μοντέλο των τελευταίων χρόνων να εξυπηρετεί τους πελάτες του μαγαζιού.

Σερβιτόρος στη Μύκονο έγινε ο κορυφαίος Έλληνας μοντέλο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο της μόδας, ενώ το ευρύ κοινό τον γνωρίζει από τις σχέσεις του με τις Ελισάβετ Σπανού και Τόνια Σωτηροπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ