Πέντε συλλήψεις σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Πέντε συλλήψεις σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Πέντε συλλήψεις σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χειροπέδες στα χέρια βρέθηκαν πέντε άτομα έπειτα από συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνονταν προς το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Βέροια, όταν συνάντησαν οπαδούς της ΑΕΚ λίγο πριν τον φιλικό αγώνα με την Καλλιθέα.

Αμέσως ξέσπασε συμπλοκή ανάμεσα τους, με τις πέτρες, τις καρέκλες και άλλα αντικείμενα να πέφτουν «βροχή». Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων φθορών, της αντίστασης, και της παράβασης των νόμων «περί όπλων» και «περί εξωσχολικού αθλητισμού».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ