Τι να του μαγειρέψεις ανάλογα με το ζώδιο του! Έχουμε και την συνταγή - iefimerida.gr

Τι να του μαγειρέψεις ανάλογα με το ζώδιο του! Έχουμε και την συνταγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναι, το ξέρεις ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Γι’ αυτό άλλωστε τον κάλεσες στο σπίτι να δοκιμάσει κάτι από τα χεράκια σου. Όμως πως θα προχωρήσεις στα τυφλά; Πώς ξέρεις από πριν τι θα του αρέσει; Μαγείρεψε του σύμφωνα με τις ανάγκες του ζωδίου του και βγες κερδισμένη στην μάχη της κουζίνας.

Κριός. Ως ζώδιο της φωτιάς η φλόγα καίει ήδη μέσα του. Απέφυγε να τους σερβίρεις πολύ καυτερό φαγητό. Του αρέσουν τα τρόφιμα που κάνουν καλό στο συκώτι και στα νεφρά. Μαγείρεψε του μοσχαράκι με κυδώνια και σάλτσα σύκων. Θα μείνει πολύ ευχαριστημένος!

Ταύρος. Ως ζώδιο της Γης πρέπει να τρέφονται έτσι ώστε να υποστηρίξουν τον θυροειδή. Χρειάζεται να τρώνε κρέας για ενδυνάμωση. Αγαπούν τη γεύση του σέλινου. Μαγείρεψε του χοιρινό με σέλινο. Είναι το αγαπημένο του πιάτο!

Διαβάστε περισσότερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρωτας στομάχι ζώδιο μαγείρεψε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ