Φθινοπωρινός ο καιρός – Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο και Ηπειρωτική χώρα - iefimerida.gr

Φθινοπωρινός ο καιρός – Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο και Ηπειρωτική χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη μέρα του Φθινοπώρου και σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και σε ορεινά κυρίως τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο , όπως γράφει το meteo.gr, θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ ενισχυόμενοι κατά τόπους στα νοτιοανατολικά πελάγη σε θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ