Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που ευθύνεται για τα ροζ σκάνδαλα της Google [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που ευθύνεται για τα ροζ σκάνδαλα της Google [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και περισσότερες ροζ πληροφορίες βλέπουν το φως την τελευταία δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν, με τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

Όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Μπριν έχει ερωμένη την 27χρονη διευθύντρια μάρκετινγκ της νέας συσκευής της εταιρείας, Google Glass, η οποία μάλιστα στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με κολλητό φίλο και συνεργάτη του συνιδρυτή της Google. Μάλιστα ο πρώην εραστής της νεαρής Αμάντα Ρόζενμπεργκ, Ούγκο Μπάρα, όλως τυχαίως ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αποχωρεί από την Google για να πάει σε μια ανταγωνιστική, την κινεζική Xiaomi.

Το διαζύγιο του 40χρονου Μπριν (με περιουσία 22,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων) με την επίσης 40χρονη και επί έξι χρόνια σύζυγό του, Αν Βοτσίτσκι, ακολούθησε η αποκάλυψη ότι ο συνιδρυτής της Google διατηρεί δεσμό με την ασιατικής καταγωγής υπάλληλό του, Ρόζενμπεργκ.

Παίζει τους άντρες στα δάχτυλα

Η 27χρονη, η οποία γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ και μεγάλωσε στη Βρετανία, προσελήφθη στην Google το 2008 και γνώρισε τον πολυεκατομμυριούχο στον χώρο εργασίας, αν και όπως σημειώνει η Daily Mail, δεν είναι γνωστό αν οι δυο τους είχαν σχέση πριν από το διαζύγιο του ζευγαριού. Η Ρόζενμπεργκ έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των πρωτοποριακών γυαλιών της Google και δεν διστάζει να τα φοράει διαρκώς στις μετακινήσεις της.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός της υποστήριξαν σε μέσα ενημέρωσης ότι η 27χρονη «παίζει τους άντρες στα δάχτυλα» και ότι «είναι όμορφη και το εκμεταλλεύεται στο έπακρον». Μια πικάντικη λεπτομέρεια στην όλη ιστορία είναι η σχέση που διατηρούσε με τον Ούγκο Μπάρα, στενό συνεργάτη του Μπριν και αντιπρόεδρο του Android, πίσω από την απόφαση του οποίου να φύγει από την εταιρεία μετά την παρουσίαση του νέου Nexus 7 ίσως να κρύβεται το ότι δεν άντεξε το ειδύλλιο της πρώην ερωμένης του με τον φίλο του. Πάντως σημαντικό ρόλο στην εταιρεία έχει και η πρώην σύζυγος του Μπριν (είναι διευθύνουσα σύμβουλος σε εταιρεία βιοτεχνολογίας, στην οποία η Google έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια) αλλά και η αδερφή της, Σούζαν Βοτσίτσκι, που είναι στέλεχος της Google.

Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που ευθύνεται για τα ροζ σκάνδαλα της Google [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που ευθύνεται για τα ροζ σκάνδαλα της Google [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που ευθύνεται για τα ροζ σκάνδαλα της Google [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που ευθύνεται για τα ροζ σκάνδαλα της Google [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που ευθύνεται για τα ροζ σκάνδαλα της Google [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ