Η φοβερή ατάκα του προέδρου του Βρετανικού Κοινοβουλίου σε βουλευτή: Ηρέμησε άνθρωπε μου, κάνεις σαν ηφαίστειο που εκρήγνυται! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η φοβερή ατάκα του προέδρου του Βρετανικού Κοινοβουλίου σε βουλευτή: Ηρέμησε άνθρωπε μου, κάνεις σαν ηφαίστειο που εκρήγνυται! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιστορική συνεδρίαση του βρετανικού Κοινοβουλίου όπου απορρίφθηκε η συμμετοχή της χώρας σε μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, τις εντυπώσεις «έκλεψε» ο φλεγματικός πρόεδρος του Βρετανικού Κοινοβουλίου Τζον Μπέρκροου, με τις...θανατηφόρες ατάκες του.

Ο Μπέρκρου, αναγκάστηκε πολλές φορές να φωνάξει «Ησυχία!» για να επιβάλλει την τάξη στο βρετανικό Κοινοβούλιο, ωστόσο η καλύτερη ατάκα που εκτόξευσε με αρκετή δόση «βρετανικού» χιούμορ στον βουλευτή Ανγκους ΜακΝέιλ ο οποίος πανηγύριζε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων: «Κύριε ΜακΝέιλ είστε σαν ηφαίστειο που εκρήγνυται! Συγκρατήσου άνθρωπε μου!», ατάκα που προκάλεσε άφθονο γέλιο στο -νευρικό- Κοινοβούλιο.

Δείτε εδώ το βίντεο με την ατάκα του Προέδρου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ