CNN: Οι ΗΠΑ σκέφτονται μονομερή επέμβαση στη Συρία μετά την άρνηση των Βρετανών βουλευτών - iefimerida.gr

CNN: Οι ΗΠΑ σκέφτονται μονομερή επέμβαση στη Συρία μετά την άρνηση των Βρετανών βουλευτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πονοκέφαλο» φέρνει στις ΗΠΑ η άρνηση των Βρετανών βουλευτών να συμμετάσχει η χώρα τους σε μια στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, με το CNN να μεταδίδει πως είναι πολύ πιθανό οι ΗΠΑ να προβούν σε μονομερή ενέργεια.

Ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Τσακ Χάγκελ, σε δηλώσεις του από τις Φιλιππίνες, επεσήμανε πως «οι ΗΠΑ σέβονται την απόφαση των Βρετανών βουλευτών», ωστόσο όπως αναφέρει το CNN οι ΗΠΑ βρίσκονται κοντά στην απόφαση να πραγματοποιήσουν μονομερή στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του καθεστώτος Ασαντ, με την εκπρόσωπο του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ Κάιτλιν Χέιντεν, να δηλώνει πως «Οι αποφάσεις του προέδρου Ομπάμα θα ληφθούν με γνώμονα τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών».

Παράλληλα, το αμερικανικό δίκτυο επικαλείται και τις δηλώσεις ενός αξιωματούχου των ΗΠΑ, ο οποίος επεσήμανε πως «η μονομερής επέμβαση των ΗΠΑ είναι πλέον μια σοβαρή πιθανότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ