Ξενάγηση στην ζωή της Αφρικής με τον διαδραστικό χάρτη της Digital Globe - iefimerida.gr

Ξενάγηση στην ζωή της Αφρικής με τον διαδραστικό χάρτη της Digital Globe

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν μοναδικό διαδραστικό χάρτη της Αφρικής δημιούργησε η εταιρεία Digital Globe προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το παγκόσμιο κοινό για τις συνθήκες ζωής εκεί.

Η Digital Globe η οποία, διαθέτει ένα από τα κορυφαία συστήματα εμπορικών δορυφόρων στον κόσμο συνέλεξε περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα φωτογραφικού υλικού από όλο τον κόσμο και με βάση αυτά τα στοιχεία, δημιουργεί διαδραστικούς χάρτες που να παρουσιάζουν τι συμβαίνει κάθε στιγμή στον κόσμο.

Ο πρώτος χάρτης που δημιούργησε ήταν αυτός της Αφρικής και όπως μπορείτε να δείτε, ο χάρτης απεικονίζει τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες, την υποδομή, την οικονομία, τον καιρό, την παράνομη δραστηριότητα, την ασφάλεια των τροφίμων και του νερού καθώς και μερικά από τα σημαντικότερα συμβάντα που λαμβάνουν χώρα στην ήπειρο

Δείτε το χάρτη εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ