Τους Έλληνες που θα τρώνε ληγμένα ειρωνεύονται οι τουρκικές εφημερίδες - "Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της" - iefimerida.gr

Τους Έλληνες που θα τρώνε ληγμένα ειρωνεύονται οι τουρκικές εφημερίδες - "Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άκρως ειρωνικά σχόλια αντιμετώπισαν τα τουρκικά πρωτοσέλιδα την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, να διαθέτουν τα σούπερ μάρκετ ληγμένα τρόφιμα σε χαμηλότερες τιμές από την 1η Σεπτεμβρίου.

"Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της" είναι ο τίτλος της Milliyet όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: "δεν κατάφερε να ξεφύγει από την οικονομική κρίση προσπαθεί να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Μια απ' αυτές τις λύσεις είναι πως τα σουπερ μάρκετ θα μπορούν να έχουν στα ράφια τους προϊόντα στα οποία θα έχουν περάσει η ημερομηνίες λήξης τους. Τα μπαγιάτικα προϊόντα θα μπορούν να πωλούνται φθηνότερα. Έτσι η γειτονική χώρα πέταξε στο καλάθι των σκουπιδιών την ημερομηνία λήξης".

Η Hürriyet από την πλευρά της κρατάει λίγο πιο χαμηλούς τόνους στον τίτλο του άρθρου της: "Η Ελλάδα θα καταναλώνει προϊόντα που έχουν λήξει οι ημερομηνίες τους" και όπως αναφέρει το newpost, γράφει στο κείμενό της: "Στην Ελλάδα που χιλιάδες άνθρωποι δεν αντέχουν στις συνθήκες τις οικονομικής κρίσης, αποφασίσθηκε η διάθεση των ληγμένων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ για να μπορούν να τα αγοράζουν σε φθηνότερες τιμές, με όριο τους τρεις μήνες από την αναγραφόμενη ημερομηνία".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ