12ο φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου - iefimerida.gr

12ο φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατρίν Ντενέβ, Νταϊάν Κρούγκερ, Κλαούντια Καρντινάλε είναι μερικοί μόνο από τους αστέρες της 7ης Τέχνης που θα βρεθούν στην χώρα μας για το 12ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Από τις 31 Μαρτίου έως και τις 8 Απριλίου στην Αθήνα και από τις 7 έως και τις 12 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για το φετινό Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Οι προβολές θα γίνουν στον χώρο της Ταινιοθήκης στην Αθήνα και του κινηματογράφου Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

Για την 12η διοργάνωσή του, το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας θα έχει ανάδοχο την Άννα Μουγκλαλίς, η οποία επέλεξε τέσσερις αγαπημένες της ταινίες, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και η ταινία Gino, ο Νονός της Πίτσας, στην οποία πρωταγωνιστεί. Επίσης εκτός από το διαγωνιστικό μέρος στο οποίο συμμετέχουν 13 συνολικά ταινίες, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα δούμε και τις ταινίες Ατίθαση Λιλί (θα την παρουσιάσει η Νταϊάν Κρούγκερ) και Νικόστρατος (θα την παρουσιάσει ο Εμίρ Κουστουρίτσα), ενώ θα γίνει και μια ειδική εκδήλωση βράβευσης της Κλαούντια Καρντινάλε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών και των εκδηλώσεων εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ