Θρήνος στις ΗΠΑ: 6χρονο κοριτσάκι νεκρό σε τροχαίο – Οδηγούσε ο 8χρονος αδελφός της - iefimerida.gr

Θρήνος στις ΗΠΑ: 6χρονο κοριτσάκι νεκρό σε τροχαίο – Οδηγούσε ο 8χρονος αδελφός της

Θρήνος στις ΗΠΑ: 6χρονο κοριτσάκι νεκρό σε τροχαίο – Οδηγούσε ο 8χρονος αδελφός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγωδία στο Φοίνιξ της Αριζόνα όπου ένα 6χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή, όταν ο μόλις 8 ετών αδελφός της, έριξε το αμάξι που οδηγούσε σε μια κολώνα.

Τα δύο μικρά αδέλφια ξέφυγαν από την προσοχή της μητέρας τους, καθώς αυτή πίστευε ότι είχαν πέσει για ύπνο, πήραν το οικογενειακό αμάξι και ξεκίνησαν για μια βραδινή βόλτα φορώντας τις πιτζάμες τους.

Οταν η μητέρα τους αντιλήφθηκε ότι τα ανήλικα λείπουν ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή οι αρχές είχαν λάβει αναφορά για ένα όχημα που οδηγούσαν παιδιά.

Ενα περιπολικό εντόπισε το Χιουντάι που οδηγούσε ο 8χρονος και άρχισε να το παρακολουθεί διακριτικά χωρίς να θέλει να τρομάξει τα ανήλικα.

Ωστόσο, μόλις ένα τετράγωνο προτού επιστρέψει το αμάξι στο σπίτι, ο 8χρονος του έριξε σε μια κολώνα, ενώ η αδελφή του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώνηυ, τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε μερικές ώρες αργότερα.

Ο αδελφός της τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο.

Η μητέρα των παιδιών δήλωσε στην αστυνομία ότι τα έκανε μπάνιο και τα έβαλε για ύπνο αλλά μισή ώρα αργότερα ανακάλυψε ότι έλειπαν από το σπίτι.

Η εξώπορτα ήταν ανοιχτή, το αυτοκίνητό της είχε εξαφανιστεί και φοβόταν ότι κάποιος είχε απαγάγει τα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ