Δεν ήταν γρήγορος ο Μπολτ -Θαυμαστές τον στρίμωξαν σε κατάστημα και χάλασε 3.000 ευρώ για να τους αποφύγει [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν ήταν γρήγορος ο Μπολτ -Θαυμαστές τον στρίμωξαν σε κατάστημα και χάλασε 3.000 ευρώ για να τους αποφύγει [εικόνα]

Δεν ήταν γρήγορος ο Μπολτ -Θαυμαστές τον στρίμωξαν σε κατάστημα και χάλασε 3.000
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πολύτιμα πόδια του έδωσαν και πάλι τη λύση στον Γιουσέιν Μπολτ. Εστω κι αν αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετά γρήγορα, προκειμένου να γλιτώσει από τους φανατικούς θαυμαστές του. Τουλάχιστον χάρη στα κέρδη που του φέρνουν αυτά τα πόδια είχε 3.000 ευρώ για... πέταμα ώστε να τους αποφύγει.

Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν βρέθηκε στο Χίθροου την Τρίτη προκειμένου να «πετάξει» στη Ζυρίχη ώστε να πάρει μέρος στο μίτινγκ των Diamond League. Το κακό για τον Ολυμπιονίκη είναι πως έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Ετσι ο κόσμος που βρισκόταν στο αεροδρόμιο δεν άργησε να αντιληφθεί την παρουσία του και να συγκεντρωθεί κοντά του.

Ο Μπολτ μπορεί να δηλώνει διαρκώς πόσο λατρεύει τους θαυμαστές του, αλλά μόλις έβγαλε μία τυπική φωτογραφία μαζί τους... εξαφανίστηκε βρίσκοντας καταφύγιο στο πρώτο κατάστημα που βρήκε μπροστά του. Βλέποντας όμως πως ο κόσμος τον περίμενε απέξω, αποφάσισε να «σκοτώσει» το χρόνο του ξοδεύοντας χρήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέσα σε λίγα λεπτά χάλασε 3.000 ευρώ για γυαλιά ηλίου. Οταν μάλιστα πήρε ότι ήθελε από εκεί, έστειλε ένα σεκιούριτι του καταστήματος σε διπλανό μαγαζί προκειμένου να του αγοράσει και δύο ρολόγια!

«Πώς θα βγω από εδώ μέσα για να μπω στην πτήση μου;», έγραψε κάποια στιγμή στο Twitter, δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία με τον ίδιο και τους φίλους του εγκλωβισμένους. Λίγη ώρα αργότερα πάντως, πήρε το... θάρρος και βγήκε για να αντιμετωπίσει τη λατρεία του κόσμου, προκειμένου να μην χάσει την πτήση.

Δεν ήταν γρήγορος ο Μπολτ -Θαυμαστές τον στρίμωξαν σε κατάστημα και χάλασε 3.000 ευρώ για να τους αποφύγει [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: Sun

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ