Πορεία ΑΔΕΔΥ - εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας -Κλειστή η Σταδίου - iefimerida.gr

Πορεία ΑΔΕΔΥ - εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας -Κλειστή η Σταδίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών. Νέο αγωνιστικό ραντεβού στα δικαστήρια την Τρίτη 3/9.

Οι εργαζόμενοι διαδηλώνουν κατά των σχεδιασμών της κυβέρνησης για το δημόσιο τομέα και του μέτρου της διαθεσιμότητας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κήρυξε επίσης παναττική στάση εργασίας για την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ποιικοποίηση - όπως καταγγέλλει - του συνδικαλιστικού κινήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση, με τη δικαστική παραπομπή σύσσωμου του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να δείξουν στην κυβέρνηση, με τη μαζική τους παρουσία στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 3/9 στα δικαστήρια, ότι «με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των συνδικάτων και των εργαζομένων».

Η κατηγορία σε βάρος του Γενικού Συμβουλιου της ΠΟΕ-ΟΤΑ αφορά στην αντίδραση της Ομοσπονδίας και την απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2011 κατά του νέου μισθολογίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ