Στην Ελλάδα οι White Hills για δύο μοναδικές συναυλίες - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα οι White Hills για δύο μοναδικές συναυλίες

Στην Ελλάδα οι White Hills για δύο μοναδικές συναυλίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι White Hills έρχονται να ροκάρουν την Ελλάδα με δύο μοναδικές συναυλίες στα τέλη του Σεπτέμβρη. Εχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους δίσκο, το ανατρεπτικό μουσικό σχήμα ξεκινάει την Ευρωπαϊκή του περιοδεία και κάνει ένα πέρασμα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Τη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Six Dogs στην Αθήνα και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά την συμμετοχή τους στο soundtrack της νέας ταινίας του Τζιμ Τζάρμους «Only lovers left alive» και έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους δίσκο, οι White Hills καταφθάνουν στη χώρα μας με avant-garde αισθητική και κινηματογραφικές αναφορές.

Special guests στις εμφανίσεις τους, θα είναι οι «This Is Nowhere»

Για τη συναυλία στην Αθήνα στο Six Dogs (22 Σεπτεμβρίου), το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια του από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42. Τηλ: 210 3608366), ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη στο Eightball Club (23 Σεπτεμβρίου), το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια του από το δισκοπωλείο Λωτός, (Σκρα 7) στην τιμή των 13 ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας το εισιτήριο θα έχει 15 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ