Νέα επίθεση απο πολίτες δέχτηκε ο Θ. Πάγκαλος σε ταβέρνα στη Τζια - iefimerida.gr

Νέα επίθεση απο πολίτες δέχτηκε ο Θ. Πάγκαλος σε ταβέρνα στη Τζια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ του Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η παρέα του απολαμβάνουν το δείπνο τους στην ταβέρνα του Σίμου σε παραλία της Τζιας. Εκεί ο Θόδωρος Πάγκαλος δέχτηκε ξανά φραστική επίθεση από νεαρό ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε κοντινό τραπέζι καθόταν ένα νεαρό ζευγάρι. Η παρουσία του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης όπως είναι φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητη και η κοπέλα απευθυνόμενη στον αντιπρόεδρο, είπε: «Εγώ έχω διορισθεί με το ΑΣΕΠ. Δεν τα φάγαμε μαζί. Γιατί μου κόβεται τα λεφτά μου;» για να συμπληρώσει ο συνοδός της: «Ξεπουλάτε την πατρίδα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας, στον Real fm 97.8 ο Θόδωρος Πάγκαλος απάντησε στην κοπέλα λέγοντας: «Εγώ τα κάνω μόνος;».

Τότε τον λόγο πήρε και πάλι ο συνοδός της κοπέλας: «Είσαι μέρος του συστήματος».

Στο έντονο φραστικό επεισόδιο ενεπλάκη μία άλλη παρέα για κατευνάσει τα πνεύματα. Απευθυνόμενοι στην κοπέλα, είπαν: «Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Έχουν δικαίωμα να φάνε. Άφησέ τους να φάνε μια μπουκιά και μη τους ψηφίζεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ