«Αστακός» η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ – Θα κινητοποιηθούν 3.500 αστυνομικοί - iefimerida.gr

«Αστακός» η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ – Θα κινητοποιηθούν 3.500 αστυνομικοί

«Αστακός» η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ – Θα κινητοποιηθούν 3.500 αστυνομικοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν ενόψει της 78ης ΔΕΘ. Συνολικά 3.500 αστυνομικοί θα κινητοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη τόσο για τα εγκαίνια της έκθεσης, όσο και για τις επικείμενες διαδηλώσεις στην πόλη.

Παράλληλα, θα αυξηθούν και οι περιπολίες δικυκλιστών, οι οποίοι θα αναλάβουν τους εντατικούς ελέγχους στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ελλείψει της Δημοτικής Αστυνομίας. Το πλάνο για τα μέτρα ασφαλείας συζητήθηκε στη σύσκεψης που έγινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή πήραν μέρος αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωποι του ΥΜΑ-Θ, της HELEXPO, των δύο πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης και άλλων φορέων της πόλης. Ο τελικός σχεδιασμός των μέτρων θα οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα γίνει νέα σύσκεψη στην οποία αναμένεται να πάρει μέρος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ