Συγκλονισμένη η ελληνική σόου μπιζ λέει «αντίο» στον Μιχάλη Ασλάνη – Τι έγραψαν οι διάσημοι στα social media - iefimerida.gr

Συγκλονισμένη η ελληνική σόου μπιζ λέει «αντίο» στον Μιχάλη Ασλάνη – Τι έγραψαν οι διάσημοι στα social media

Συγκλονισμένη η ελληνική σόου μπιζ λέει «αντίο» στον Μιχάλη Ασλάνη – Τι έγραψαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χώρο της σόου μπιζ η είδηση για το μυστηριώδη χαμό του διάσημου σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το μεσημέρι της Τετάρτης.

Από την πρώτη στιγμή φίλοι, συνεργάτες και μαθητές του Μιχάλη Ασλάνη έσπευσαν στο σπίτι του για να μάθουν τι ακριβώς συνέβη, ενώ λίγη ώρα αργότερα μοντέλα, σχεδιαστές, παρουσιαστές, φίλοι του εξέφραζαν τη λύπη τους για το χαμό του μέσω των social media.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έφυγε ένας από τους πιο γλυκούς και αυθεντικούς ανθρώπους που εγώ γνωρίσει σε αυτό το χώρο. Πάντα με το χαμόγελο κι έναν καλό λόγο για όλους»

Χριστίνα Αλούπη : «Καλό ταξίδι φίλε μου Μιχάλη, αφήνεις ένα τεράστιο κενό πίσω σου, θα μας λείψεις τόσο πολύ σε όλους μας που σε αγαπήσαμε!»

Νανά Παλαιτσάκη : «Μου μοιάζει "φάρσα " ο Μιχάλης Ασλάνης νεκρός ;; Ένας απο τους πιο φιλότιμους , φιλόξενους , αγαπημένους , συνεργάσιμους , γλυκούς ανθρώπους που με την υπομονή του "έσωσε " εκπομπές και γυρίσματα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή ....Δεν το πιστεύω ....μου είχε ράψει ένα συγκλονιστικό τυρκουάζ νυφικό και δεν ξεχνούσε ΠΟΤΕ να στέλνει σε όλους τους φίλους - δημοσιογράφους δωράκια , παιδικές ζωγραφικές , καρτούλες αγάπης , τις γιορτές . Δεν μπορεί ....η πρώτη είδηση στο διαδίκτυο μόλις γύρισα .Δεν έχω τι να γράψω ...τώρα ...»

Μαρία Μπακοδήμου: Καλό ταξίδι Μιχάλη μου... Ησουν πολύ γλυκός άνθρωπος

Νίκη Κάρτσωνα: Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε και να το γράψω δεν θέλω. Καλό ταξίδι στον Μιχάλη που αγαπήσαμε

Βασίλειος Κωστέτσος: Αγάπη μου καλό ταξίδ

Λάκης Γαβαλάς: «Ο άνθρωπος που αγαπούσε τα χρώματα, τώρα θα αρκεστεί να περιβάλλεται από το μόνιμο μπλε του ουρανού. Γεια σου Μιχάλη θα μας λείψεις»

Αντζελα Ευριπίδη : Μόλις με ειδοποίησαν για το τέλος του Μιχάλη Ασλάνη με θυμώνει τόσο που άνθρωποι σαν τον Μιχάλη γίνονται αυτόχειρες και φεύγουν από τη ζωή τόσο λυπημένοι νιώθω ένα μεγάλο ξαφνικό κενό το μόνο που με πλημμυρίζει είναι μια τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα μου έδωσε αυτός ο άνθρωπος καλό ταξίδι Μιχάλη μου

Στέλλα Γιαμπουρά: Γιατί γλυκέ μου; Θα μου λείψεις πολύ

Βίκυ Κουλιανού: Καλό ταξίδι καλέ μου

Αγγελος Πυριόχος: Δυστυχώς πίστευες στην καλοσύνη των ανθρώπων... καλό ταξίδι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ