Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του αιμόφυρτου βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του αιμόφυρτου βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες]

Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του αιμόφυρτου βομβιστή της Βοστώνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του Τζοχάρ Τσαράνεφ, ο οποίος μαζί με τον νεκρό αδελφό του, Ταμερλάν, φέρονται να αιματοκύλισαν τη Βοστώνη πριν από μερικούς μήνες.

Στις νέες εικόνες φαίνεται καθαρά ο αιμόφυρτος Τζοχάρ Τσαρνάεφ να βγαίνει από τη βάρκα όπου είχε κρυφτεί και να σηκώνει τη μπλούζα του για να δείξει στους άνδρες της αστυνομίας πως δεν έχει εκρηκτικά.

Σε άλλο καρέ διακρίνεται ο Τσαρνάεφ να κατεβαίνει τη βάρκα με μια κόκκινη κουκίδα, από όπλο ελεύθερου σκοπευτή να τον σημαδεύει συνεχώς.

Η νέα σειρά φωτογραφιών δείχνει για ακόμη μια φορά την τεράστια κινητοποίηση για τη σύλληψή του, αλλά και τη διάθεση του ιδίου να παραδοθεί αφού ήταν πληγωμένος και εγκλωβισμένος.

Υπαίτιος για τη διαρροή αυτών των φωτογραφιών είναι ένας φωτογράφος της αστυνομίας, οποίος τις έδωσε στην Boston Magazine, επειδή ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι το περιοδικό Rolling Stone είχε κάνει εξώφυλλο τον βομβιστή της Βοστώνης.

Μη μπορώντας να δεχθεί ότι το περιοδικό προσπαθεί να κάνει λίγο πιο... γκλάμουρ την εικόνα του Τσαρνάεφ αποφάσισε να διαρρεύσει αυτές τις εικόνες για να δείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης και την πραγματική εικόνα του βομβιστή.

Ωστόσο, ο λοχίας Μέρφι κόντεψε να το πληρώσει ακριβά, καθώς έφθασε ένα βήμα πριν από την απόλυση.

Εκείνο που τον έσωσε ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης από χιλιάδες πολίτες, ωστόσο ,τον τελευταίο μήνα είναι παραγκωνισμένος από την υπηρεσία και δουλεύει μόνο νυχτερινές βάρδιες.

Πάντως παραμένει άγνωστο εάν η δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ομοσπονδιακή έρευνα για τον άνθρωπο που ευθύνεται για την επίθεση που σκότωσε 3 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 260.

Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του αιμόφυρτου βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του αιμόφυρτου βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του αιμόφυρτου βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του αιμόφυρτου βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από τη σύλληψη του αιμόφυρτου βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ