Συνελήφθη δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ γιατί έκανε ρεπορτάζ στη βάση της Σούδας - iefimerida.gr

Συνελήφθη δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ γιατί έκανε ρεπορτάζ στη βάση της Σούδας

Προσήγαγαν δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ που έκανε ρεπορτάζ στη βάση της Σούδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Μάριο Διονέλλη και του εικονολήπτη, επειδή έκαναν ρεπορτάζ στην περιοχή όπου βρίσκεται η στρατιωτική βάση της Σούδας.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χανίων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας όπου και θα τους ασκηθούν ποινικές διώξεις, ενώ το ακραίο σενάριο αναφέρει ότι μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη και με κατηγορίες κατασκοπείας σε βαθμό πλημμελήματος.

Από την πλευρά του ο κ. Διονέλλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι βρέθηκε στην περιοχή για να κάνει ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με ενδεχόμενη χρήση της βάσης για επέμβαση στη Συρία.

Υποστήριξε ακόμη ότι μπορεί μερικές φορές τα ρεπορτάζ να φθάνουν στα όρια, ωστόσο, οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο Τηλεοπτικός Σταθμός των Αθηνών όσο και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το χειρισμό της υπόθεσης ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται αν το συνεργείο είχε τραβήξει τηλεοπτικό υλικό από τη Βάση, προκειμένου αυτό να παραδοθεί στις αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ