Ανυπόφορα χαριτωμένα αεροπλάνα Hello Kitty κατέκλυσαν τις αερογραμμές της Ταϊβάν[εικόνες] - iefimerida.gr

Ανυπόφορα χαριτωμένα αεροπλάνα Hello Kitty κατέκλυσαν τις αερογραμμές της Ταϊβάν[εικόνες]

Ανυπόφορα χαριτωμένα αεροπλάνα Hello Kitty κατέκλυσαν τις αερογραμμές της Ταϊβάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκεί που νομίζαμε ότι ο «καταναλωτικός τυφώνας» Hello Kitty είχε κοπάσει, το νέο «χτύπημα» έρχεται από τη μακρινή Ταϊβάν και τις αερογραμμές EVA Air που είχαν τη φαεινή ιδέα να βάψουν τα αεροπλάνα τους πράσινα και ροζ και να τα στολίσουν με τη διάσημη γατούλα.

Φυσικά η EVA Air δεν αρκέστηκε μόνο στο εξωτερικό, αφού και μέσα στο αεροπλάνο, ο επιβάτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει έναν ροζ παράδεισο με αεροσυνοδούς ντυμένες με ποδιά Hello Kitty, να φάει σνακ Hello Kitty και γενικώς να «πνιγεί» στο ροζ.

Ηδη η εταιρεία έχει 5 αεροπλάνα που κινούνται εντός Ασίας, ενώ απο 18 Σεπτεμβρίου θα προστεθούν και τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από Ταϊπέι προς Λος Άντζελες. Παράλληλα η εταιρεία σχεδιάζει Hello Kitty πτήσεις και για την Ευρώπη στο άμεσο μέλλον.

Τα Hello Kitty αεροπλάνα που εκτελούν πτήσεις προς την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα, την Κίνα και το Γκουάμ είναι Α330, αλλά για τα κράτη εκτός Ασίας η διάσημη γατούλα θα στολίζει νέα αεροσκάφη B777, το μεγαλύτερο αεροπλάνο twinjet του κόσμου.

Στο εσωτερικό, των αεροπλάνων, πάνω από 100 αντικείμενα φέρουν το μοτίβο Hello Kitty συμπεριλαμβανομένων των καλυμμάτων στο προσκέφαλο του καθίσματος, τα σκεύη, τα σνακ και τα σαπούνια.

Και όταν δεν φυσάτε τη μύτη σας σε Hello Kitty μαντήλια, ή δεν τρώτε σνακ σε σχήμα γάτας, περνάνε αεροσυνοδοί φορώντας Hello Kitty ποδιές για να σας πουλήσουν limited edition επώνυμα αφορολόγητα προϊόντα Hello Kitty.

Βέβαια ο ροζ παράδεισος ξεκινάει πριν καν μπει ο επιβάτης στο αεροπλάνο, αφού οι κάρτες επιβίβασης και τα αυτοκόλλητα αποσκευών είναι Hello Kitty και οι επιβάτες μεταφέρονται στο αεροσκάφος μέσα από μια ειδική Hello Kitty διακοσμημένη πύλη.

Η ιαπωνική εταιρεία κινουμένων σχεδίων Sanrio που ξεκίνησε τη μανία Hello Kitty το 1974 κατάφερε μέσα σε 35 χρόνια να κερδίζει 5 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Η Sanrio και η EVA Air συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2005 και πλέον οι αερογραμμές της Ταϊβάν υπόσχονται ένα ταξίδι που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ