O Γιάννης Μηλιός πήγε διακοπές στο νησί των αριστοκρατών στις Σπέτσες με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ - iefimerida.gr

O Γιάννης Μηλιός πήγε διακοπές στο νησί των αριστοκρατών στις Σπέτσες με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βασιλιάδες, μεγαλοαστοί, ο αφρός των επιχειρηματιών ήταν το σύνηθες κοινό που έξασφάλισε και φέτος στις Σπέτσες την απόλυτη πληρότητα. Αναμεσά τους και ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννη Μηλιός που προτίμησε να μετακινείται με το λεοφωρείο του ΚΤΕΛ.

Το δόγμα σεμνά και ταπεινά εφαρμόζει ο Γιάννης Μηλιός στις διακοπές του, ακόμη και στις κοσμοπολίτικές Σπέτσες, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος. Γράφει χαρακτηριστικά.

«Μακριά από μεγιστάνες του πλούτου, λίαρ τζετς και glamorous yachts ο κ. Γιάννης Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ απόλαυσε τις διακοπές του στις Σπέτσες το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο υπεύθυνος Oικονομικής Πολιτικής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε τις βόλτες του μαζί με τη σύζυγό του στο Παλιό Λιμάνι.

Σταμάτησε μπροστά από το «Poseidonion Grand Hotel» και περιεργάστηκε τίτλους βιβλίων, στην έκθεση η οποία πραγματοποιείται σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι αποφάσισε να επιστρέψει. Άκουσα ότι ο κ. Μηλιός αγωνιούσε να προλάβουν το πουλμανάκι.

Τελικά δεν πρόκειται για το mini bus κάποιου ξενοδοχείου. Είναι το πούλμαν του ΚΤΕΛ το οποίο αναχωρεί από το συγκεκριμένο σημείο με κατεύθυνση το Λιγονέρι.

Το ζεύγος Μηλιού κυκλοφορεί με το ΚΤΕΛ. Ούτε καν με τα παραδοσιακά αμαξίδια του Νησιού της Μπουμπουλίνας. Άξιος ο τίτλος του κ. Μηλιού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάνει οικονομία ο άνθρωπος, τα αμαξάκια είναι πιο ακριβά από το ΚΤΕΛ. Σεμνά και ταπεινά!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ