Ενας διαζευγμένος δίνει συμβουλές πώς να σώσετε τον γάμο σας [λίστα] - iefimerida.gr

Ενας διαζευγμένος δίνει συμβουλές πώς να σώσετε τον γάμο σας [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον περασμένο Ιούλιο ο Τζέραλντ Ρότζερς, επιτυχημένος μάνατζερ και πρόσφατα διαζευγμένος αποφάσισε να ανοίξει προφίλ στο Facebook ώστε η εμπειρία του να χρησιμεύσει και σε άλλους.

Η επιτυχία ήταν μεγάλη και ο Ρότζερς συγκέντρωσε σε μια ημέρα πάνω από 3.760 Μου αρέσει και πάνω από 98.800 Σχόλια.

«Προφανώς δεν είμαι ειδικός σε θέματα γάμου», αρχίζει το κείμενό του ο Ρότζερς. «Αλλά το διαζύγιό μου βγήκε αυτή την εβδομάδα και έχω την αίσθηση ότι όλα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί διαφορετικά. Εχασα τη γυναίκα που αγαπούσα και χάλασα ένα γάμο 16 ετών. Θέλω λοιπόν να σας δώσω κάποιες συμβουλές που θα μου άρεσε να τις είχα ακούσει νωρίτερα...».

Μη σταματάτε ποτέ να τη φλερτάρετε. Μη σταματάτε ποτέ να βγαίνετε μαζί της. Μη θεωρείται ότι αυτή η γυναίκα ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι μαζί σας. ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ. Μην το ξεχνάτε ποτέ.

Προστατεύστε τη δική σας καρδιά. Προστατεύστε τη δική της αλλά και τη δική σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας, αγαπήστε τον κόσμο ειλικρινά, αλλά κρατήστε και ένα μέρος στην καρδιά σας για τη γυναίκα σας.

Ξαναερωτευτήτε την κάθε φορά. Αλλάζετε συνεχώς. Δεν είστε ο ίδιος άνθρωπος που είσασταν όταν παντρευτήκατε. Σε πέντε χρόνια θα έχετε αλλάξει ακόμη περισσότερο. Παρά τις αλλαγές πρέπει συνεχώς να επιλέγετε ο ένας τον άλλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ και αν δεν ασχοληθείτε με τα αισθήματά της θα αναζητήσει κάποιον άλλο. Μπορεί να μην καταφέρετε ποτέ να την κερδίσετε εκ νέου. Συνεχίστε να δίνετε μάχη για να κερδίσετε τον έρωτά της, όπως το κάνατε στην αρχή.

Οποιος θέλει να διαβάσει την πλήρη λίστα με τις συμβουλές του Ρότζερς μπορεί να τον επισκεφθεί στο facebook.

Πηγή HuffingtonPost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ