Τρομοκράτες ετών πέντε - Σοκαριστικό βίντεο δείχνει πως η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρομοκράτες ετών πέντε - Σοκαριστικό βίντεο δείχνει πως η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μόλις πέντε χρονών και μετά βίας μπορούν να κρατήσουν στα χέρια τους όπλο, κι όμως εκπαιδεύονται στη σκοποβολή κι ετοιμάζονται να γίνουν οι νέοι τρομοκράτες.

Σάλο προκαλεί ένα ανατριχιαστικό βίντεο από το Βόρειο Ουαζιριστάν, κοντά στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, που δείχνει τα μικρά παιδεία να εκπαιδεύονται από τόσο τρυφερή ηλικία στην τζιχάντ.

Συνήθως αυτά τα παιδιά είναι ορφανά "μαρτύρων" που πέθαναν σε τρομοκρατικές επιθέσεις της οργάνωσης, ενώ πολλοί δυτικοί αναλυτές πιστεύουν ότι υπάρχει φόβος οι τρομοκράτες να χρησιμοποιήσουν γυναικόπαιδα στις μελλοντικές τους επιθέσεις.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail η συγκεκριμένη ομάδα που εκπαιδεύει τα παιδιά θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη για περισσότερες από 200 τρομοκρατικές επιθέσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ