O απόλυτος προορισμός για ποδοσφαιρόφιλους – Καλώς ήρθατε στο νησί της Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

O απόλυτος προορισμός για ποδοσφαιρόφιλους – Καλώς ήρθατε στο νησί της Μπαρτσελόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κυρίες και κύριοι, σύντομα φτάνουμε στη γη της Μπαρτσελόνα», ακούγεται να λέει η φωνή του πιλότου, την ώρα που στον ορίζοντα φαίνεται το νησί της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μην βιαστείτε να βγάλετε εισιτήρια. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο για τις ανάγκες της νέας διαφήμισης στην οποία πρωταγωνιστούν όλοι οι σταρ των Καταλανών.

Η εμπνευσμένη νέα καμπάνια της Qatar Airways, χορηγού της ομάδας, είναι γυρισμένη στο «νησί» της ισπανικής ομάδας. Εκεί όπου όλα έχουν να κάνουν βέβαια με το ποδόσφαιρο. Τα ταξί είναι βαμμένα στα χρώματα των εμφανίσεων της Μπαρτσελόνα, τα κτίρια είναι τρόπαια ή μπάλες, ενώ εναλλακτικές δουλειές έχουν και οι παίκτες της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Πικέ είναι υπάλληλος του αεροδρομίου, ο Τσάβι και ο Μπουσκέτς κάνουν γκράφιτι κλωτσώντας μπάλες βουτηγμένες σε μπογιά, ο Μέσι διδάσκει... χορευτικά με την «στρογγυλή θεά» στα πόδια του, ενώ ο Πουγιόλ είναι ο ήρωας που σώζει με κεφαλιά δύο ηλικιωμένες από μία γλάστρα του πέφτει. Ο δε Νεϊμάρ εμφανίζεται ως επιβάτης της πτήσης που προσγειώνεται στο νησί, ταιριαστό μια και είναι η τελευταία μεγάλη «άφιξη» στην ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ