Βρέθηκε μετά από 3 ημέρες ο άνδρας της Καρντάσιαν να κάνει αποτοξίνωση σε ξενοδοχείο του Λος Αντζελες - iefimerida.gr

Βρέθηκε μετά από 3 ημέρες ο άνδρας της Καρντάσιαν να κάνει αποτοξίνωση σε ξενοδοχείο του Λος Αντζελες

Βρέθηκε μετά από 3 ημέρες ο άνδρας της Καρντάσιαν να κάνει αποτοξίνωση σε ξενοδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στο «θρίλερ» που απασχόλησε το Χόλιγουντ, αλλά και τον θαυμαστό κόσμο του NBA, καθώς ο πάλαι ποτέ σούπερ σταρ Λαμάρ Οντομ, σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, βρέθηκε σε εξνοδοχείο του Λας Βέγκας, ενώ αγνοούνταν για τρεις ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός μπασκετμπολίστας είχε καταλύσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Αντζελες όπου φίλοι του προσπαθούν να τον βοηθήσουν στο πρόβλημα που έχει με τα ναρκωτικά.

Το ζευγάρι έχει βρεθεί στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων μετά τις αποκαλύψεις για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον Οντομ, αλλά και τις παράνομες σχέσεις του.

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα η Κλοέ είχε διώξει τον σύζυγό της από το σπίτι επειδή αρνήθηκε να μπει σε κέντρο απεξάρτησης.

Από την άλλη πλευρά ο πατέρας του μπασκετμπολίστα είχε δηλώσει πριν από μερικές ώρες ότι γνωρίζει που βρίσκεται ο γιος του τονίζοντας «Μίλησα με το γιο μου χτες το βράδυ. Ξέρω πού βρίσκεται, είναι εδώ κοντά. Του είπα ότι θέλω να ξαναρχίσει την μπασκετική του καριέρα και ότι αυτή η εικόνα που δίνει προς τα έξω δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αγαπώ τον γιο μου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ