Πετάει ο Ιάπωνας; - iefimerida.gr

Πετάει ο Ιάπωνας;

Πετάει ο Ιάπωνας;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Yowayowa ζει στο Τόκιο με τις δύο γάτες της. Μεγάλη της αγάπη η φωτογραφία και συγκεκριμένα τα πορτραίτα αιωρούμενων μοντέλων. Στο photo blog της θα βρεις την πλήρη συλλογή, τις «φωτογραφίες ημέρας» και τις «3D φωτογραφίες ημέρας» ενώ η Yowayowa παραθέτει αναλυτικό οδηγό για το πώς μπορείς και εσύ να τραβήξεις φωτογραφίες με την τεχνική της αιώρησης. Όπως αναφέρει χρησιμοποιεί μία Canon EOS 5D Mk2 και με τη βοήθεια τριών διαφορετικών φακών, συγκεκριμένης ταχύτητας κλείστρου και ενός τρίποδου καταφέρνει αυτό το απόκοσμο αποτέλεσμα σε κάθε της λήψη.

Η Yowayowa παραδέχεται ότι χρειάζονται πολλά κλικ μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα όμως η τελική φωτογραφία είναι πάντα «απογειωμένη». Αν εξαιρέσουμε τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες που θυμίζουν κάτι από πορτραίτο κρεμασμένων αυτοχείρων, θα λατρέψετε τις απροσδόκητες αιωρήσεις καθώς και τις αξιολάτρευτες γάτες της Natsumi–που δεν αιωρούνται-.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ