«Ποντικοί» στα κεντρικά γραφεία των Οικολόγων Πράσινων – Εμεινε στη μέση η διάρρηξη - iefimerida.gr

«Ποντικοί» στα κεντρικά γραφεία των Οικολόγων Πράσινων – Εμεινε στη μέση η διάρρηξη

«Ποντικοί» στα κεντρικά γραφεία των Οικολόγων Πράσινων – Εμεινε στη μέση η διάρρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος διαρρηκτών έγιναν τα κεντρικά γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στην πλατεία Ελευθερίας. Οπως ανακοίνωσε το κόμμα, η λεία τους ήταν δύο φορητοί υπολογιστές, καθώς δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Σύμφωνα με τους Οικολόγους Πράσινους, κάτι φαίνεται πως τρόμαξε τους δράστες, καθώς αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των γραφείων που είχαν συγκεντρώσει. Αυτά βρέθηκαν κοντά στην έξοδο διαφυγής τους και τελικά οι κλέφτες πήραν μαζί τους μόνο δύο φορητούς υπολογιστές και άλλα μικροαντικείμενα.

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν διαθέτουν αστυνομική φύλαξη, όπως τα άλλα κόμματα, αρνούμενοι να δεχτούν τέτοιου είδους "προνόμια". Για την ώρα αναμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας, ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι η... τελευταία κλοπή δημόσιας περιουσίας», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ