Ο Τζούλιαν Ασάνζ, υποψήφιος στην Αυστραλία, πατώνει στα γκάλοπ -Τραγουδάει σε εκπομπή για να πάρει ψήφους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, υποψήφιος στην Αυστραλία, πατώνει στα γκάλοπ -Τραγουδάει σε εκπομπή για να πάρει ψήφους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γκάλοπ είναι εξόχως απογοητευτικά για τον ιδρυτή των Wikileaks αφού το κόμμα του παίρνει μεταξύ 3-4% στις δημοσκοπήσεις ενώ απαιτείται 17% για να μπει στη Γερουσία της Αυστραλίας. Εμφανίστηκε λοιπόν στην σατυρική εκπομπή The Juice Media σαν ήρωας της σειράς Games of Thrones και τραγούδησε, απογοητεύοντας.

Kλεισμένος εδώ κι ένα χρόνο στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο ο Τζούλιαν Ασάνζ βρίσκει το χρόνο για την προεκλογική του εκστρατεία αφού είναι υποψήφιος για την Γερουσία της Αυστραλίας στις εκλογές της 7ης Σεπτεμβρίου.

Οι παράγοντες της εκπομπής σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι για να γυριστεί το κλιπ ο Ασάνζ έδειξε υπομονή και φάνηκε να το διασκεδάζει αφού χρειαζόταν μια παύση στη ρουτίνα που ζει καθημερινά έγκλειστος στην πρεσβεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ