Δευτέρα φουλ στα ζώδια - iefimerida.gr

Δευτέρα φουλ στα ζώδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα δημιουργούν μια όχι και τόσο γοητευτική αντίθεση. Τουτέστιν, πρόσεχε από πού σου έρχεται και μάθε να υποχωρείς με στυλ.

Κριός

Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι μια λέξη μόνο περιμένεις για να ξεσπάσεις και να φέρεις τα πάνω κάτω. Καιρό, λες, έκανες υπομονή και τώρα η υπομονή κουράστηκε. Πριν κάνεις όμως τις πολύ μεγάλες αλλαγές, να διπλοτσεκάρεις ότι υπάρχει για σένα εναλλακτικό σενάριο, γιατί δεν σε παίρνει να κάνεις τσάμπα μαγκιές.

Ταύρος

Ο Πλούτωνας σε ανακατεύει λίγο και, εκεί που είχες χαλαρώσει με τα δώρα του Δία, έρχεται και σου κάνει κάτι νερά και δεν ξέρεις κι από πού είναι η διαρροή. Ναι, πρέπει να λειτουργήσεις με σύνεση και λογική. Η επικούρεια φρόνηση συνιστά απλές και συνετές απολαύσεις. Γκέγκε; Ναι, ποτέ δεν χωράνε δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Δίδυμοι

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει πάλι τα πάνω κάτω και έχεις βαρεθεί τελικά να είσαι στα σαράντα κύματα και να χτυπιέσαι. Όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια, αυτό χρόνια τώρα το έχεις καταλάβει, γι’ αυτό μη σταματάς, ειδικά τώρα που το σύμπαν θέλει να σε ανταμείψει για τους κόπους σου. Δηλαδή μη χύσεις την καρδάρα με το γάλα στο παραπέντε. Συνέχισε να το ιδρώνεις το φανελάκι και δείξε σε όλους ότι είσαι ένας παίκτης που το λέει η καρδιά του.

Καρκίνος

Το συναίσθημα κάνει πάλι φοβικές βουτιές και σε παρασέρνει και σένα στον πάτο. Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να γιγαντώνουν και να μην βλέπεις καθαρά. Πρέπει να συνδεθείς και πάλι με τον εαυτό σου που είναι αισιόδοξος, χαρούμενος και δυνατός.

Λέων

Οκ, το φωνάζεις και το δηλώνεις με κάθε τρόπο ότι έχεις φτάσει στα όριά σου και σκέφτεσαι «Μα καλά, δεν με βλέπουν που βγάζω σαν καρτούν καπνό από τα αυτιά;». Μερικές φορές πρέπει να βρεις έναν πιο έξυπνο τρόπο να δείξεις τα όριά σου γιατί προς το παρόν είναι αυτό που λένε «σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει».

Παρθένος

Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα σε αντίθεση βγάζουν κάτι νεύρα στην επιφάνεια και την πληρώνει το έτερόν σου ήμισυ, που ενώ το έχεις σε εκτίμηση φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα το έχεις ξεχάσει και αυτό. Attention, νιώθεις ότι σε παίρνει και γι’ αυτό τα κάνεις αυτά, αλλά μόλις του/της γυρίσει το μάτι θα δεις ότι δεν ήταν καλή ιδέα να τραβάς το σκοινί.

Ζυγός

Η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα σού κάθεται λίγο στον οισοφάγο, και μερικά πράγματα όσες φορές και να τα μασάς δεν χωνεύονται. Οκ, πιες δυο γουλιές νερό να πάνε κάτω και προχωρά. Προχώρα, γιατί όσο κι αν κάνεις νάζια και λες ότι δεν το βλέπεις, τουλάχιστον στα επαγγελματικά, τα πράγματα, ακόμα και μετ’ εμποδίων, τσουλάνε και πρέπει να είσαι ευγνώμων γι’ αυτό, γιατί για καιρό πήγαινες με την όπισθεν.

Σκορπιός

Στο συναίσθημα έχεις αρχίσει και πηγαίνεις πάλι με την όπισθεν, δεν είναι ότι δεν θέλεις να δώσεις, είναι που δεν βλέπεις οι άλλοι να δίνουν τα ίδια και δεν θέλεις να σε πουν το κοροϊδάκι του ζωδιακού. Μα ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξουν οι άλλοι είναι να αλλάξουμε εμείς. Δώσε γιατί έχεις να δώσεις. Δώσε και σύντομα θα ανταμειφθείς, το σύμπαν θα στη γυρίσει διπλή την προσφορά σου.

Τοξότης

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σού βγάζει μια ανασφαλειούλα που, μαζί με τις λοιπές σκοτούρες που έχεις στο κεφάλι σου, σε κάνει το μπέρδεμα να το αισθάνεσαι μέχρι τα κόκαλα. Τι να κάνεις; Ό,τι σε φωτίσει ο θεός και η συνείδησή σου. Πάντως όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, δεν βοηθά να τους βάζεις κι εσύ τρικλοποδιές.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας σου λέει προχώρα, όμως εσύ έχεις φορέσει πάλι τις ωτοασπίδες σου και στου κουφού την πόρτα… Έτσι, μένεις σταματημένος, σχεδόν ακινητοποιημένος στο ίδιο σημείο και κλαίγεσαι γιατί δεν έχεις εξέλιξη. Μα πώς θες να πας παραπέρα όταν μένεις πεισματικά στο ίδιο σημείο κολλημένος; Μόνος σου εξαντλείς τον εαυτό σου. Μόνος/η σου εμποδίζεις την εξέλιξη. Να το προσέξεις αυτό.

Υδροχόος

Καλή δεν την λες την ψυχολογία. Να φταίει, λες, που είναι Δευτέρα ή που οι ευθύνες είναι κάτι ευτραφείς κύριες που σου χτυπούν επίμονα την πόρτα και αν δεν τους ανοίξεις έχουν σκοπό να σου κατσικωθούν εκεί και να χάσεις και τον ύπνο και το ξύπνιο σου από τη βαβούρα που κάνουν και τον σαματά. Το πιο έξυπνο είναι να ανοίξεις την πόρτα και να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να κάνεις δηλαδή τη βρόμικη δουλεία για να ξεμπερδεύεις.

Ιχθύες

To σύμπαν σε σταματάει στα διόδια των ευκαιριών σου, δεν έχεις να πληρώσεις και σε κρατάει εκεί για ώρα, μέχρι να βρεις τον τρόπο να πληρώσεις. Δηλαδή κάτι σε σταματάει και μένεις κολλημένος χωρίς ιδιαίτερα σημαντικό λόγο. Κατάφερες τα δύσκολα και κόπηκες γιατί δεν ήξερες προπαίδεια και ότι 5 επί 5 κάνει 25. Οκ, μην βγάζεις αναθυμιάσεις φόβου. Σκάλωσες; Προχώρα. Έτσι έχουν τα πράγματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλη Αγοράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ