Το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της δόξας απέκτησε ο ηθοποιός Βιν Ντίζελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της δόξας απέκτησε ο ηθοποιός Βιν Ντίζελ [εικόνες]

Το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της δόξας απέκτησε ο ηθοποιός Βιν Ντίζελ [εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H διάσημη λεωφόρος της δόξας στο Χόλιγουντ απέκτησε καινούργιο αστέρι. Ο υπ' αριθμόν 2504 σταρ που το όνομα του θα κοσμεί τον διάσημο δρόμο, δεν είναι άλλος από τον «Απόλυτο Πράκτορα» Βιν Ντίζελ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ταινιών δράσης, γνωστός από τη σειρά ταινιών «Fast & Furious»και το «ΧxΧ» έγινε τη Δευτέρα το 2.504ο αστέρι στη διάσημη λεωφόρο του Χόλιγουντ, υπό την παρουσία συναδέλφων και θαυμαστών του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους δε μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επόμενη ταινία, στην οποία θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής, την κινηματογραφική έκδοση του θρυλικού Kojak.

Η τελετή απονομής του αστεριού έγινε λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της τελευταίας του ταινίας με τίτλο «Riddick» ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η σύζυγός του Παλόμα Χιμένεθ με τα δύο τους παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ