O Eminem ξεφτιλίζει την Κλοέ Καρντάσιαν: «Ξυπνάς με αυτή την άσχημη Λαμάρ Οντόμ» [βίντεο] - iefimerida.gr

O Eminem ξεφτιλίζει την Κλοέ Καρντάσιαν: «Ξυπνάς με αυτή την άσχημη Λαμάρ Οντόμ» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν να μη φτάνει που έχασε τον άντρα της, τώρα η Κλοέ Καρντάσιαν έχει να αντιμετωπίσει και τα πυρά του διάσημου ράπερ Eminem, ο οποίος μπήκε ξανά στο παιχνίδι και αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρο την διάσημη οικογένεια.

Ο Αμερικανός ράπερ επιστρέφει δισκογραφικά το Φθινόπωρο με νέο άλμπουμ, με τίτλο «The Marshall Mathers LP 2» που θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου, ενώ ήδη κυκλοφορεί το πρώτο single με τίτλο «Berzerk» (από τη λέξη «berserk» που σημαίνει «εκτός ελέγχου»).

Στο συγκεκριμένο single ο Eminem εκτοξεύει τα βέλη του προς όλους τους σελέμπριτι και φυσικά η μπάλα πήρε και τους Καρντάσιανς, αφού με ένα στίχο στον οποίο αναφέρεται στον Λαμάρ Οντόμ, τον εξαφανισμένο σύζυγο της Κλοέ Καρντάσιαν, ο Μάρσαλ Μάδερς λέει ξεκάθαρα κακάσχημη την Κλοέ: «Woke up in that Monte Carlo, with that ugly Kardashian Lamar O»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ