Σάλος με τον σύζυγο της Κλοέ Καρντάσιαν: Εχει εξαφανιστεί εδώ και 3 ημέρες

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν Κλοέ, σύζυγος του πρώην μπασκετμπολίστα Λαμάρ Οντόμ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει εξαφανιστεί εδώ και 72 ώρες.

Οι πρώτες πληροφορίες του TMZ αναφέρουν ότι ο Οντόμ δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες 3 μέρες και η οικογένεια Καρντάσιαν φοβάται ότι η μυστηριώδης αυτή εξαφάνιση σχετίζεται με τα μπλεξίματα που έχει ο μπασκετμπολίστας με ναρκωτικά.

Mάλιστα οι φήμες λένε ότι ο Οντόμ έφυγε από το σπίτι μετά από μεγάλο καυγά με την Κλοέ Καρντάσιαν, όταν η τελευταία ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του με τα ναρκωτικά.

Προς το παρόν η σύζυγος του δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο, εκτός από τον εξαφανισμένο σύζυγο, η Κλοέ έχει να αντιμετωπίσει και τα αμέτρητα δημοσιεύματα και αγανακτισμένη από όσα ακούγονται για την περιπέτεια αυτή έγραψε στο Twitter: «Είναι πολύ δύσκολο να κάθομαι να ακούω όλα όσα λέγονται για την οικογένεια μου. Να πάτε να γ.....ε και ντροπή σας.»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ