Αυτοπεποίθηση στο φουλ - iefimerida.gr

Αυτοπεποίθηση στο φουλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα αναληθή δημοσιεύματα, την αυτοπεποίθησή της όσο ωριμάζει και τα μυστικά της ομορφιάς της μίλησε στο Βρετανικό «ΟΚ!» η Τζένιφερ Άνιστον.

«Ειλικρινά δεν δίνω σημασία» είπε η 42χρονη ηθοποιός για τα αναληθή δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή, ενώ τόνισε πως η ίδια παραμένει ακόμα ρομαντική όσον αφορά τις σχέσεις.

Παράλληλα, διευκρίνισε πως όσο μεγαλώνει νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση: «Σίγουρα και γίνομαι ολοένα και πιο συμφιλιωμένη με το σώμα μου και στο ποια είμαι όσο μεγαλώνω. Πριν ήμουν πολύ αδέξια και καθόλου άνετη. Τώρα είμαι πολύ περισσότερο άνετη από ό,τι στη δεκαετία των 20» και πρόσθεσε για τις συμφιλιωμένες με το σώμα τους και τη σεξουαλικότητά τους γυναίκες: «Θεωρώ ότι οι επιτυχημένες γυναίκες και με σεξουαλική αυτοπεποίθηση, δεν έχει σημασία η ηλικία, φοβίζουν τους άντρες».

Όσο για τα δικά της μυστικά ομορφιάς, αποκάλυψε: «Τρώω καλά και γυμνάζομαι συχνά. Κάνω γιόγκα. Η γιόγκα είναι πολύ σημαντική. Την λατρεύω. Αν δεν κάνω γιόγκα, το πνεύμα μου υπολειτουργεί. Προσπαθώ να ασκούμαι, ακόμα και για 20 λεπτά την ημέρα».

Πηγή: yupi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ