Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο βιβλιοθήκης στο Μεσολόγγι - iefimerida.gr

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο βιβλιοθήκης στο Μεσολόγγι

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο βιβλιοθήκης στο Μεσολόγγι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με παρέμβαση της αστυνομίας διαλύθηκε η κατάληψη σε δημόσιο κτίριο στο Μεσολόγγι. Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν στο χώρο μάσκες, πανό και ράβδοι.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πρόκειται για το κτίριο της Βαλβείου Βιβλιοθήκης, το όποιο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Χρυσόγελου και Πεταλούδη.

Μέσα στον υπό κατάληψη χώρο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρία πανό, έξι κοντάρια με σημαίες, μια αντιασφυξιογόνος μάσκα, μια πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος, τρεις ράβδοι ενωμένες με αλυσίδες, ένα σκεπάρνι, διάφορες χειρόγραφες σημειώσεις, ένα βαρέλι με πετρέλαιο, ένα μαχαίρι και πολλά άδεια μπουκάλια.

Για την επιχείρηση είχε ενημερωθεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ όλες οι ενέργειες έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού και εκπροσώπου του ΤΕΙ Πατρών στο οποίο ανήκει το κτίριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ