Η Αμελί γίνεται παράσταση και ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ με καινούρια μουσική - iefimerida.gr

Η Αμελί γίνεται παράσταση και ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ με καινούρια μουσική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ευχάριστη είδηση διέρρευσε λίγο νωρίτερα από ότι θα έπρεπε χάρη στη δύναμη του Facebook.

Σύμφωνα με το BBC, ο συνθέτης Νταν Μεσέ έγραψε στη σελίδα τού συγκροτήματός του στο Facebook ότι θα συνθέσει τη μουσική της παράστασης "Αμελί" και πως θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Κρεγκ Λούκας, καθώς και με τον επίσης συνθέτη Νέιθαν Τάισεν.

Ο Μεσέ επιβεβαίωσε την εμπλοκή του στην παραγωγή, αφού ωστόσο είχαν διαρρεύσει διάφορες πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης κι έτσι η δημοφιλής ταινία "Αμελί" που λατρεύτηκε από κριτικούς και κοινό, πρόκειται να ταξιδέψει στο Μπρόντγουεϊ χωρίς όμως τη γνωστή μουσική της ταινίας.

Η γαλλική ρομαντική κομεντί (2001) σε σκηνοθεσία Ζαν-Πιέρ Ζενέ σημείωσε τεράστια επιτυχία, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, κέρδισε δύο βραβεία BAFTA, τέσσερα βραβεία Σεζάρ και ήταν υποψήφια για πέντε Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

«Τελικά δεν ήταν το καλύτερα φυλασσόμενο μυστικό, αλλά είμαι υπερήφανος να ανακοινώσω ότι ανέλαβα να μεταφέρω την ταινία 'Αμελί' στο Μπρόντγουεϊ» έγραψε ο Μεσέ στο Facebook.

Όσο για τη μουσική της ταινίας, που υπογράφει ο Γιαν Τιρσέν και η οποία αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο, είπε ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα σάουντρακ όλων των εποχών και είναι ένας από τους λόγους που λάτρεψε την ταινία Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η μουσική της παράστασης θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ