Απρόοπτο ξεκίνημα για τα Αισχύλεια - Λιποθύμησε επί σκηνής ο Πενθέας στις Βάκχες της Φριτζήλα - iefimerida.gr

Απρόοπτο ξεκίνημα για τα Αισχύλεια - Λιποθύμησε επί σκηνής ο Πενθέας στις Βάκχες της Φριτζήλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απρόοπτο γεγονός προκάλεσε χτες τη διακοπή της παράστασης "Βάκχες" που σκηνοθετούσε η Μάρθα Φριτζήλα στα πλαίσια του Φεστιβάλ των Αισχυλίων στο Παλαιό Ελαιουργείο του Δήμου Ελευσίνας.

Ταραχή προκλήθηκε όταν κατά τη διάρκεια της παράστασης ο θεατρικός Πενθέας, κατά κόσμον Γιώργος Βουρδαμής
, έχασε τις αισθήσεις του επί σκηνής, την ώρα που ερμήνευε. Ενώ το κοινό άργησε να καταλάβει τι συνέβαινε, η Μάρθα Φριτζήλα, τον πλησίασε ήρεμα και ρώτησε αν υπάρχει κάποιος γιατρός στο κοινό.

Το κοινό ανέμενε τη συνέχιση της παράστασης, αλλά ο ηθοποιός δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει αφού λίγα λεπτά αργότερα ξαναλιποθύμησε στο καμαρίνι.

Όπως ενημερώθηκαν οι θεατές, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί ξανά στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ η Μάρθα Φριτζήλα που ερμήνευε τα τραγούδια της παράστασης αποχαιρέτησε το κοινό με δυο χορικά, εν αναμονεί του ασθενοφόρου που θα έπαιρνε τον άτυχο ηθοποιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ