Ποιός είναι ο βρετανός δημοσιογράφος Φαϊσάλ Ισλάμ που έκανε την σούπερ αποκάλυψη στην Daily Mail ότι αεροπλάνα μετέφεραν το 2011 δισ. ευρώ στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Ποιός είναι ο βρετανός δημοσιογράφος Φαϊσάλ Ισλάμ που έκανε την σούπερ αποκάλυψη στην Daily Mail ότι αεροπλάνα μετέφεραν το 2011 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολυβραβευμένος και καταξιωμένος στον τομέα του, ο βρετανός οικονομικός συντάκτης Φαϊσάλ Ισλάμ έγραψε την ιστορία-βόμβα στο τελευταίο του βιβλίο, το οποίο θα δημοσιευθεί τέλος Αυγούστου, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύτηκαν χθες στην Daily Mail.

Στο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε μιλάει για μυστικές ευρωπαϊκές πτήσεις που μετέφεραν κρυφά συνολικά πάνω από 10 δισ. στην Ελλάδα τα καλοκαίρια του 2011 και 2012.

Ο βρετανός δημοσιογράφος υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης του βρετανικού Observer και του τηλεοπτικού δικτύου Channel Four.

Αν και μόλις 35 ετών, ο ινδικής καταγωγής Φαϊσάλ Ισλάμ ξεχωρίζει σαν ένας από τους επιφανέστερους οικονομικούς συντάκτες της Βρετανίας και έχει τιμηθεί με σειρά δημοσιογραφικών βραβείων.

Ολες οι αποκαλύψεις για τα ποσά που ήρθαν κρυφά στη χώρα μας (δες ρεπορτάζ παραπάνω) περιέχονται στο βιβλίο του The Default Line: The inside story of people, banks and entire nations on the edge (H γραμμή της χρεοκοπίας: Η εσωτερική ιστορία λαών, τραπεζών και ολόκληρων εθνών στο χείλος της καταστροφής) το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ