Γυναίκα πέθανε μετά από σεξ με σκύλο - iefimerida.gr

Γυναίκα πέθανε μετά από σεξ με σκύλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άντρας αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κράτησης αφού κατηγορείται πως ανάγκασε το σκύλο του να κάνει σεξ με μια γυναίκα η οποία τελικά πέθανε από αλλεργική αντίδραση.

Ο 57χρονος Ιρλανδός Σιν Μακ Ντόνελ, φέρεται να έδωσε εντολές στο γερμανικό λυκόσκυλό του να κάνει σεξ με μια43χρονη, μητέρα 4 παιδιών, την οποία είχε γνωρίσει σε ένα σάιτ γνωριμιών στο ίντερνετ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα, οι δύο ενήλικες είχαν συνεννοηθεί από πριν και συναντήθηκαν ακριβώς για να «παίξουν» τα επικίνδυνα σεξουαλικά παιχνίδια. Η ιρλανδική αστυνομία επιβεβαιώνει πως υπήρχε συναίνεση μεταξύ των δύο ενηλίκων.

Αν και η γυναίκα πέθανε το φθινόπωρο του 2008, οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν μόλις πριν λίγες μέρες, αφού οι ιρλανδική νομοθεσία δεν είχε σχετικές προβλέψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ