Θεοχάρης: 100.000 φορολογούμενοι θα κληθούν από την εφορία για έλεγχο αυτή την εβδομάδα - iefimerida.gr

Θεοχάρης: 100.000 φορολογούμενοι θα κληθούν από την εφορία για έλεγχο αυτή την εβδομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για έλεγχο και διευκρινήσεις θα κληθούν αυτή την εβδομάδα από την εφορία 100.000 φορολογούμενοι, ανακοίνωσε ο Χάρης Θεοχάρης, επισημαίνοντας πως ήδη την Κυριακή ελέγχθηκαν 300 χιλιάδες φορολογικές δηλώσεις και θα γίνει άλλη μια εκκαθάριση στο τέλος του μήνα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κάλεσε επίσης όσους πολίτες έχουν την δυνατότητα να δουν την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης ηλεκτροικά να το πράξουν καθώς η πρώτη δόση λήγει στις 30 Αυγούστου.

Διευκρίνισε ότι 3 δόσεις απολαμβάνουν οι φορολογούμενοι που η δήλωσή τους ελέγχθηκε τον Ιούλιο ενώ 2 δόσεις όσων η δήλωση ελέγχθηκε τον Αύγουστο και όσοι εκκαθαριστούν τώρα.

Ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι την προηγούμενη χρονιά ελέγχονταν επιστροφές άνω των 1.500 ευρώ, προσθέτοντας ότι φέτος, μπήκαν κριτήρια με τα οποία ελέγχονται περιπτώσεις που έχουν ενδιαφέρον.

Είπε ακόμη ότι το σύστημα θα είναι ανοιχτό για όλους μετά τις 30 του μήνα, αλλά οι δηλώσεις που θα εκκαθαρίζονται θα είναι εκπρόθεσμες.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ