Τα «βρήκαν» Λανς Αρμστρονγκ και Sunday Times – Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έληξε η διαμάχη τους - iefimerida.gr

Τα «βρήκαν» Λανς Αρμστρονγκ και Sunday Times – Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έληξε η διαμάχη τους

Τα «βρήκαν» Λανς Αρμστρονγκ και Sunday Times – Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έληξε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφτασε στα δικαστήρια ούτε αυτή τη φορά η διαμάχη ανάμεσα στον Λανς Αρμστρονγκ και τους Sunday Times. O ποδηλάτης και η εφημερίδα, που διεκδικούσε από εκείνον ένα εκατομμύριο λίρες, κατέληξαν τελικά σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Το μεταξύ τους σίριαλ έχει αρκετά επεισόδια. Πριν από εννιά χρόνια ο Αμερικανός είχε μηνύσει την εφημερίδα εξαιτίας δημοσιεύματος που άφηνε υπόνοιες πως ο ποδηλάτης έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Τελικά το 2006 οι Sunday Times συμφώνησαν να πληρώσουν στον Αρμστρονγκ 300.000 λίρες και δεν κατέληξαν σε δικαστική αίθουσα.

Βέβαια, πέρυσι ο ποδηλάτης παραδέχθηκε πως παραβίαζε συστηματικά κάθε κανόνα περί ντόπινγκ σε όλη την καριέρα του. Και φυσικά η εφημερίδα πέρασε στην αντεπίθεση, διεκδικώντας το ποσό που του είχε δώσει αλλά και 720.000 λίρες επιπλέον ως έξοδα.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε νέο συμβιβασμό, χωρίς να αποκαλύψουν τις λεπτομέρειές του, αν και θεωρείται βέβαιο πως αυτή τη φορά ο ποδηλάτης ήταν εκείνος που έβαλε το χέρι στην τσέπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ