Σέξι Supermodels: Πώς ήταν τότε και πώς είναι σήμερα! Ποιες έγιναν αγνώριστες; - iefimerida.gr

Σέξι Supermodels: Πώς ήταν τότε και πώς είναι σήμερα! Ποιες έγιναν αγνώριστες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δεκαετία του '90 ξεκίνησε με ένα σέξι video clip. Ο Geroge Michael πλαισιώθηκε από τα πιο διάσημα supermodels της εποχής για το promo του single του 'Freedom '90'. Το casting δεν έγινε τυχαία: τα 90s ήταν η χρυσή εποχή του μόντελινγκ κι όλοι ήθελαν λίγη από την ομορφιά των super stars μοντέλων.

Από την Twiggy και την Carol Alt, και μετέπειτα την Naomi Campbell, τη Linda Evangelista και την Cindy Crawford μέχρι την Kate Moss και την Heidi Klum, τα κορίτσια celebrities των περασμένων δεκαετιών ξεχώρισαν για την ομορφιά τους, τον τρόπο που περπατούσαν στην πασαρέλα και φωτογραφίζονταν στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Σήμερα, τα supermodels που έγραψαν ιστορία στη βιομηχανία της μόδας συνεχίζουν να στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω τους κάθε φορά που περπατούν στο κόκκινο χαλί ή κάνουν ένα καινούργιο επιχειρηματικό βήμα. Τα κορίτσια μεγάλωσαν όμορφα, κάποια μάλιστα έγιναν ομορφότερα, και εξακολουθούν να γοητεύουν με την κάθε τους εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ