Κι όμως γίνεται: Επίπεδη κοιλιά και σέξι οπίσθια σε 2 εβδομάδες! - iefimerida.gr

Κι όμως γίνεται: Επίπεδη κοιλιά και σέξι οπίσθια σε 2 εβδομάδες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν τις τελευταίες μέρες –και λίγο πριν ξεκινήσεις για διακοπές– δίνεις μάχη με τον καθρέφτη και το μπικίνι και ο μόνιμα ηττημένος είσαι εσύ, εμείς ξέρουμε το γιατί. Διότι η κοιλίτσα δεν είναι ακριβώς επίπεδη και δεν ξέρεις τι να κάνεις μ' αυτό το ενοχλητικό φουσκωματάκι που χαλάει τη «γραμμή» του μπικίνι, τα δε οπίσθια είναι λίγο πιο στρουμπουλά απ' όσο περίμενες και κάνουν το μαγιό σου να δείχνει ακόμη πιο μικροσκοπικό.

Μεταξύ μας: αν οι διακοπές σου ξεκινούν μετά τις 15 Αυγούστου, έχεις λίγο ακόμη χρόνο να βελτιώσεις το... «τσουπωτό» αποτέλεσμα, αρκεί αυτό το χρονικό διάστημα να το εκμεταλλευτείς σωστά και να μην τεμπελιάσεις ούτε στιγμή.

Η ελπίδα για αξιοπρεπείς κοιλιακούς και σέξι οπίσθια (ναι, ναι!) πεθαίνει τελευταία, ενώ, αν πιστέψουμε τους ειδικούς, μία ώρα άσκησης (θα αντέξεις;) για 2 ή 3 φορές την εβδομάδα μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα, τα οποία –μάντεψε!– μπορείς να τα βελτιώσεις και να τα διατηρήσεις μέχρι τη δοκιμή του πρώτου σου τζιν, το Σεπτέμβριο!

Κι όταν λέμε «θεαματικά», δεν εννοούμε ότι μέσα σε 2 εβδομάδες θα αποκτήσεις τους γλουτιαίους της Jennifer Lopez ή τους κοιλιακούς της Miley Cyrus, αλλά σίγουρα θα δεις αισθητή σύσφιγξη και στα δύο «δύσκολα» σημεία.

Λογικά, θα κατάλαβες πού το πηγαίνουμε: η προσπάθειά σου θέλει σύστημα και οργάνωση, όχι καταπόνηση και προπονήσεις που θα εξαντλούσαν ακόμη και τον πιο «σκληροτράχηλο» γυμναστή. Το θέμα δεν είναι να μισήσεις ένα σετ ασκήσεων που θα τονώσει κοιλιακούς και γλουτιαίους, αλλά να το κάνεις σύμμαχο και καθημερινό σου... συνομιλητή.

Διαβάστε περισσότερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ